Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pirties g., Šikšnių k., Tauragės r. sav.,
Romainių g., Šikšnių k., Tauragės r. sav.,
Šikšnių g., Šikšnių k., Tauragės r. sav.,
Alėjos g., Taurų k., Tauragės r. sav.,
Eglių g., Taurų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 keksiukų: 100 g sviesto 100 g cukraus 1 valgomas šaukštas karčiosios kakvos 50 g juodojo šokolado 3 valgomi šaukštai pieno 1 stiklinė (200 ml) miltų 0,5 arbatinio šaukštelio
sodos 3 valgomi šaukštai grietinės 2 kiaušiniai 1,5 valgomo šaukšto brendžio Kremui: 100 g labai minkšto sviesto 200 g cukraus pudros 2 valgomi šaukštai karčiosios kakvos 2 valgomi šaukštai citrinos sulčių ~ 100 g šokoladinių
kiaušinukų
Gaminimas: Puodelyje ištirpinkite sviestą, tada sudėkite cukrų, pieną, kakavą bei šokoladą. Viską pavirkite apie 3-5 minutes. Į dubenį suberkite persijotus milts su soda, supilkite ištirpintą masę, gerai išmaišykite, kai masė šiek tiek pravės sudėkite kiaušinio
trynius, grietinę, supilkite brendį, viską išmaišykite. Atskirai iki purumo išplakite kiaušinio baltymus, atsargiai įmaišykite į tešlą. Supilsykite į formeles ir dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę apie 10-15 min. Ar keksiukai viduj iškepę galite paikrinti įsmeigę medinį pagaliuką
– jei pagaliukas lieka sausas vadinasi keksiukai iškepę. Mufinus atvėsinkite kambario temperatūroje. Kol jie atvės galite pasiruošti kremą. Sviestą mediniu šaukštu išsukite iki purumo, palaipsniui supilkite cukraus pudrą bei kakavą, pabaigoje supilkite citrinos sultis, gerai viską
išmaišykite. Kremą sudėkite į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu. Išspauskite kremo ant keksiukų paviršiaus bei papuoškite kiaušinukais. Skanaus!
|
|
|
|
|