Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pašaltūnės g., Pievėnų k., Mažeikių r. sav.,
Žalioji g., Pievėnų k., Mažeikių r. sav.,
Ateities g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Juodeikėlių g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Kaubrių g., Pikelių mstl., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitams: 2 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 1 stiklinė cukraus 0,5 skardinės virto kondensuoto pieno "Rududu" 1 a.š. gesintos sodos Grietinėlės kremas: 400 ml
grietinėlės 2 v.š. cukraus Karamelinis kremas: 0,66 skardinės virto kondensuoto pieno "Rududu" 100 g minkšto, kambario temperatūros sviesto 80 - 100 g pakepintų žemės riešutų Šokoladinis pertepimas: 100 g šokolado 50 ml
pieno Biskvitų sulaistymui: 0,25 stiklinės vandens 2 a.š. cukraus Pastaba: Du biskvitai iš vienos normos, perpjauti per pusę, turi gautis keturi lakštai.
Gaminimas: Biskvitai: Visus produktus išplakame mikseriu. Pilame i formą, išklotą kepimo
popieriumi, pusę tešlos ir kepame 180 C apie 10 min. Iškepame du biskvitus. Atvėsusius perpjauname per pusę į du lakštus -gauname 4. Grietinėlės kremas: Grietinėlę išplakame su cukrumi ir pastatome į šaldytuvą. Karamelinis kremas: Minkštą sviestą išplakti mikseriu. Supilti
kambario temperatūros kondensuotą pieną "Rududu" (galima palaikyti skardinę karštame vandenyje - minkštesnį bus lengviau plakti), viską išplakti iki vientisos masės. Sudėti ir išmaišyti susmulkintus, pakepintus riešutus. Sirupas biskvitų sulaistymui: Vandenyje
ištirpiname cukrų. Torto surinkimas: Į torto formą dedame vieną biskvitą, sulaistytome sirupu, užpilame šokolado, užtepame vieną dalį grietinėlės, dedame antrą biskvitą, sulaistome sirupu, užpilame vėl šokolado, sudedame karamelinį kremą, dedame trečią biskvitą, sulaistome sirupu, vėl
supilame likusį šokoladą, grietinėlės kremą ir uždengiame paskutiniu biskvitu. Laikome šaldytuve, kol sustings. Puošiame, pagal savo fantazija. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 23 cm skersmens kepimo formai reikės: ( aš naudojau 20 cm): (iš viengubos normos gaunasi 1,8 kg tortas) Biskvitui: 230 g cukraus 1 s. š. vanilinio cukraus 65 g aliejaus 230 g
miltų 20 g kepimo miltelių 5 kiaušinių Kremui: 500 g maskarponės 1 indelio (400 ml) karamelės 2 šaukštų kavos likerio arba brendžio
Gaminimas: Biskvitas: 1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanile, kol masė tris kartus padidės ir pabals (apie 5
minutes). 2. Toliau plakant, silpna srovele supilti aliejų, minutę paplakti. 3. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir lengvai išmaišyti nuo dugno link viršaus, kol masė taps gražiai vientisa. 4. Gautą masę supilti į 23 cm. skersmens (aš naudojau 20 cm) apvalų riebalais
išteptą kepimo indą ir kepti iki 190°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Atvėsinti ir perpjauti į tris dalis – turėsime tris torto biskvitus. Maskarponę ir karamelę sudedame į vieną didelį dubenį, įpilame 2 šaukštus kavos likerio arba brendžio ir išplakame elektriniu
plaktuvu arba išsukame šaukštu iki vientiso kremo. Torto surinkimas: Kiekvieną biskvitą sulaistyti juodąja arbata su citrinos sultimis, aptepti kremu.
|
|
|
|
|