Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šermukšnių g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Tujų g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Tvenkinio g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Uosių g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Varnėnų g., Byliškių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 vnt vištos krūtinėlių filė 150 g mėlynojo pelėsinio sūrio 100 g saulėje džiovinti pomidorai 12 alyvuogių (be kauliukų) 2 arbatiniai šaukšteliai česnako granulių 250 g
sluoksniuotos tešlos 1 kiaušinis 3 paprikos (įvairių spalvų) 1 cukinija 1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus
Gaminimas: Vištos krūtinėles perpjauti pusiau ir išmušti. Ant maistinės plėvelės sudėti krūtinėles taip, kad šiek tiek
"užeitų" vieną ant kitos, apibarstyti česnaku, čiobreliais, raudonėliu, druska (nepadauginti, nes dėsite sūrį) ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Į vidurį sudėti supjaustytą sūrį, susmulkintus pomidorus ir alyvuoges. Plėvelės pagalba viską suvyniojame ir suspaudžiame į pailgą
vyniotinį ir laikome šaltai bent valandą. Galima pasiruošti ir iš vakaro. Imame lakštą šaldytos bemielės tešlos (geriausiai tinka tokia tešla, kur pakelyje yra du lakštai, vieno tokio puikiausiai pakaks kepsniui "aprengti") šiek tiek iškočiojame ir ja apvyniojame paruoštą
krūtinėlę. Gerai suvyniojam, kraštus užspaudžiam, kad sultys neišbėgtų, aptepame plaktu kiaušiniu ir apibarstome kmynais. Kepti 200 C temperatūroje 30 min. Papriką ir cukiniją supjaustyti juostelėmis ir apkepti aliejuje.
|
|
|
|
|