Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
skelbimai,
allianz login,
?????? ???????,
pedkelnes,
nate,
???,
einspeisefunktion,
hln,
????? ??????,
verivox tarife,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 storesni picų papločiai arba 4 Napoleono lakštai 1 indelis smulkinto tuno savo sultyse 1 indelis smulkinto tuno aliejuje 1 poras arba svogūnas 2 marinuoti agurkai šviežių krapų 2 v.
šaukštai majonezo 1 v. šaukštas grietinės 250 g grietinėlės žiupsnelis druskos
Gaminimas: Imame 2 paruošrus picų papločius ir juos išilgai perpjauname, gaudami 4 gražius paplotėlius. (galima naudoti net Napoleono lakštus) Atsidarome 1 indelį smulkinto tuno savo sultyse
ir 1 indelį smulkinto tuno aliejuje (skystį nupilame), pridedame smulkintą 1 porą arba svogūną, daug dar smulkiau supjaustytų krapų ir 2 marinuotus agurkus. Viską sumaišome su 2 v.š. majonezo ir 1 v.š. grietinės. Gauta mase pertepame torto paplotėlius. Išplakame 200-300 g grietinėlės
(priklausys, kiek torto sluoksnių bus) su trupučiu druskos. Aptepame tortą iš viršaus ir šonų. O puošiame pagal fantaziją, atsižvelgiant į turimus produktus, laiką ir įkvėpimą. Paruoštą tortą dedame šaltai ir kitą rytą jau galime skanauti.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Napoleono lakštams: 600 g miltų 300 g sviesto 225 g grietinės 2 kiaušinių Žiupsnelio druskos Įdarui: 9 kietai virtų kiaušinių 350 - 500 g žirnelių 1 - 2 skardinės tuno
aliejuje 1 svogūno, kepinto Druskos Pipirų 400 g majonezo "Hellmans"
Gaminimas: Lakštų gamyba. Dideliame dubenyje miltus suminkyti su kambario temperatūros sviestu. Įdėti druskos, įmušti kiaušinį, supilti grietinę ir minkyti, kol tešla tampa
elastingesnė ir nebelimpa prie dubens. Tešlą padalinti į 7 dalis ir iš kiekvienos padaryti rutuliukus. Padėti į šaldytuvą 2 valandoms pailsėti. Tada iškočioti plonus blynus ir kepti 230°C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių. Atvėsinti. Įdaro gamyba. Kiaušinius sutarkuoti
burokine tarka, sudėti žirnelius, tuną, keptus svogūnus, dėti majonezo bei prieskonių pagal skonį. Viską sumaišyti ir tepti masę ant kiekvieno lakšto. Viršutinį lakštą palikti be nieko. Paslėgtą tortą palaikyti 3 - 4 valandas. Tada ant jo užtepti majonezo, užbarstyti trupinių nuo likusių
lakštų ir papuošti. Skanaus.
|
|
|
|
|