Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilkaviškio g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vilniaus g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vilties g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Vytauto g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Žemaitės g., Pilviškių mstl., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Blynams reikės: 200 g miltų 0,5 litro pieno 2 kiaušinių žiupsnelio druskos aliejaus kepimui Įdarui reikės: 700 g vištienos filė 500 g pievagrybių 300 g kokybiško lydyto
sūrio 1 šaukšto grietinės 100 g sviesto 2 saldžiųjų paprikų 300 g marinuotų pomidorų 1 didelio svogūno žalio baziliko alyvuogių papuošimui Provanso prieskonių juodųjų pipirų maltų lauro lapų kario džiovintos aitriosios
paprikos druskos
Gaminimas: Smulkiai supjaustyti vištieną, įdėti po žiupsnelį kario, juodųjų pipirų, maltų lauro lapų, druskos, išmaišyti ir palikti pastovėti bent pusvalandžiui. Iš duotųjų produktų iškepti nevisai plonus lietinius blynus. Būtų gerai, kad jie būtų tokio
dydžio, kaip turimas indas, kuriame kepsime blynų tortą, pvz. išardoma tortinė. Ant sviesto pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną, suversti smulkintus pievagrybius ir pakepinti kartu apie 5 min. Irgi ant sviesto apkepti vištieną. Tada ją sudėti į grybų masę. Dar suberti smulkiai
pjaustytas paprikas ir kepinti viską, kol paprikos tampa minkštos. Tuomet sudėti grietinę, pomidorus (kelis pasilikti puošimui), įpjaustyti žalių baziliko lapelių, įdėti žiupsnį Provanso prieskonių, jei reikia druskos, juodųjų pipirų, lauro lapelių, aitriosios paprikos. Masę išmaišyti ir dar
kiek pakepinti. Blynus po vieną dėti į formą, užtepti po sluoksnį įdaro, vis užtarkuoti nelabai storai lydytu sūriu. Indą sandariai apvynioti folija ir kepti orkaitėje apie 20 - 40 min, priklausomai nuo to, kos indas, ir kokio storio tortas. Kai iškepa, reikia išimti tortą iš
indo, visą aptarkuoti sūriu ir vėl trumpam įdėti į orkaitę. Papuošti. Šis tortas skoniu primena picą. Linkiu pabandyti! Sočių Užgavienių!.
|
|
|
|
|