Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aan het werk,
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Juodkaimių k., Kėdainių r. sav.,
Lauko g., Juodkaimių k., Kėdainių r. sav.,
Miško g., Juodkaimių k., Kėdainių r. sav.,
Parko g., Juodkaimių k., Kėdainių r. sav.,
Pievų g., Juodkaimių k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 0,5 stiklinės cukraus 0,5 stiklinės grietinės 500 g kvietinių miltų (tiek, kad tešla neliptų prie rankų) 1 šaukštelis sodos 0,25 l uogienės 3 šaukštai
sviesto
Gaminimas: Ištirpinkite sviestą. Tuomet jį sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, grietine ir soda (užpilkite lašeliu acto). Gautą masę sumaišykite su miltais. Miltų reikės tiek, kad tešla gautųsi minkšta formavimui, bet ir nekibtų prie rankų. Įdėkite tešlą į
maišelį ir įkiškite į šaldiklį 1 val. Išėmę, 1/4 tešlos atskirkite ir pasilikite viršui. Likusias 3/4 sutarkuokite į popieriumi išklotą skardą. Sutarkavę uždėkite uogienės (aš dariau su juodųjų serbentų), o ant viršaus sutarkuokite sutrupinkite likusią tešlą. Pašaukite pyragą į
orkaitę 40 min
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 250 g cukraus 3 kiaušiniai 150 g sviesto 1 šaukštelis kepimo miltelių 150-200 g tištos uogienės
Gaminimas: Visus produktus, be uogienės, sudėti į dubenį ir
išminkyti. Tešlą valandą palaikyti šaldytuve. Skardą ištepti sviestu, pabarstyti miltais. Padalyti tešlą į dvi dalis. Vieną jų rupia tarka sutarkuoti į skardą, sukrėsti uogienę, o ant jos sutarkuoti likusią tešlos dalį. Kepti karštoje orkaitėje 30-40 minučių. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušinių 200 g sviesto, minkšto 2 v.š. majonezo (majonezas tešlai suteikia trapumo ir ji ilgiau nesukietėja) 1 stiklinė cukraus (200 ml) Žiupsnelio druskos 350 - 400 g miltų 1
a.š. kepimo miltelių 300 ml džemo, uogienės arba trintų uogų su cukrumi (galima dėti tarkuotus oboulius su cinamonu, cukrumi)
Gaminimas: Kiaušinius išplakame su cukrumi. Dedame majonezą, paplakame. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės. Beriame kepimo
miltelius, po truputį beriame miltus, kol galėsime minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet nebūti kieta, tad nepadauginkite miltų. Imame 1/3 tešlos, padaliname tą gabaliuką į 3 dalis ir dedame į kamerą, kad sukietėtų. Likusią tešlą paskirstome kepimo formoje. Aptepame džemu ar kitu
įdaru. Ant viršaus, bulvine tarka, sutarkuojame, iš kameros išimtus, tešlos gabaliukus (juos šaldiklyje reikėtų laikyti 30 - 60 min.). Kepame 180°C orkaitėje kol gražiai parus (apie 40 - 60 min.). Skanaus!
|
|
|
|
|