Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Braškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bražuolės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Breslaujos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Briedžių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Briugės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vidutinio dydžio žuvys 500 g glazūruotų jūros gėrybių 2 dideli svogūnai 1 morka 1 cukinija 50 g savose sultyse konservuotų baravykų 2 valgomi šaukštai grietinėlės baziliko
lapelių žalių alyvuogių aliejaus 30 g sūrio prieskoniai žuviai, ir druska garnyrui: ryžiai
Gaminimas: Vieną žuvį paimkite ir iš jos išimkite kaulus ir iš pilvo viską, ir sumalkite su mėsmale, o iš kitos žuvies išimkite kaula, bet jį išimkite ne perpjovę pilva, o
perpjaukite nugarą, tada atsargiai išimkite visą kaulą ir grobus, pilvas turi būti ne perpjautas. Pabarstykite žuvies prieskoniais, aplaistykite alyvuogių aliejumi ir palikte tiek, kol padarysite įdarą. Glazūruotas jūros gėrybes išvirkite pasūdytame vandenyje. Nukoškite ir palikite. Morką
nuskuskite ir sutarkuokite smulkiai, cukiniją nuskuskite ir taip pat paruoškite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje viską. Tuomet sudėkite sumaltą žuvį, šiek tiek patroškinkite ir sudėkite grietinėlę bei druskos šiek tiek įberkite. Viską išmaišykite. Išjunkite. Paimkite
foliją į ją dėkite pagardintą prieskoniais žuvį ir prilaikydamos šonus, kad įdaras neišliptų sudėkite iš keptuvės įdarą, o ant viršaus sudėti grybus, bei išvirtas jūros gėrybes, ir užtarkuokite sūriu. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių ir pašaukite. Kepkite 40 minučių. Ryžius išvirkite ir
patiekite, kaip garnyrą. Skanaus!
|
|
|
|
|