Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
pakiet alianz zaiks,
grand crown registracija,
van bever condoleren,
retromöbler instagram,
www.555ppp.yz,
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
L. Giros g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
L. Ivinskio a., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
L. Ivinskio g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Laisvės g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Lakštingalų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bulvių pagrindui: 900 g bulvių 1 didelis svogūnas 2 dideli kiaušiniai Druska, pipirai Įdarui: 280 g brokolių, išskaidytų labai mažais žiedynėliais 1 didelis poras,
supjaustytas 1 didelė skiltelė česnako, sutarkuota 1 valg omas šaukštas aliejaus 0,5 puodelio vandens 0,25 puodelio šviežio baziliko, smulkiai kapoto 175 g sūrio, sutarkuoto 0,25 puodelio pasukų 2 dideli kiaušiniai Druska ir
pipirai
Gaminimas: 1.Pasiruošti kepimo indą ir įkaitinti orkaitę iki 200 C temperatūros. 2. Sutarkuoti bulves ir svogūnus. Nusunkti didžiąją dalį skysčių. Kuo sausesnė bus masė, tuo traškesnis bus kepinio pagrindas. 3. Sumaišyti tarkuotas bulves ir svogūnus su druska,
pipirais ir 2 kiaušiniais. Šia mase iškloti paruoštą kepimo indą. 4. Kepti orkaitėje apie 45 minutes. Išimti iš orkaitės, apkepusį pagrindą ištepti truputėliu aliejaus ir kišti atgal į orkaitę dar 15 minučių, kol pagrindas gausis traškus. 5. Didelėje gilioje keptuvėje įkaitinti
šlakelį aliejaus. Sudėti brokolio žiedynėlius, porus ir česnakus. Pakepinti apie 5 minutes, tuomet supilti vandenį. Kaitinti, kol brokolis taps minkštas. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti baziliką ir leisti masei atvėsti. 6. Dubenyje suplakti kiaušinius, druską, pipirus ir pasukas. Įmaišyti į šį
plakinį pakepintą brokolių mišinį. 7. Ant apkepusio bulvių pagrindo tolygiai užberti pusę fermentinio sūrio, tuomet sudėti brokolių įdarą ir apibarstyti likusia puse sūrio. 8. Kepti 190 C temperatūroje apie 35 – 40 minučių.
|
|
|
|
|