Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevų g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Naujoji g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Saulės g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Smilgų g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Sodų g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 225g miltų 200 g cukraus 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 45 g kakavos miltelių 6 valgomi šaukštai aliejaus 1 valgomas šaukštas acto 1 puodelis
vandens
Gaminimas: 1. Įkaitinti orkaitę iki 150 C temperatūros. 2. Sumaišyti dubenyje miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir kakavos miltelius. 3. Supilti aliejų, actą ir vandenį ir išmaišyti iki lygios vientisos masės. 4. Supilti gautą tešlą į kepimo indą, išklotą
kepimo popieriumi. 5. Kepti 30 minučių. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 3 didelių kiaušinių (arba 4 vidutinio dydžio) 125 g miltų 220 g cukraus 125 g krakmolo 4 šaukštų kakavos 250 ml grietinėlės 35% 1 arbatinio šaukštelio kepimo
miltelių Papuošimui/padažui: 100 g juodojo šokolado 70 ml pieno Apšlakstymui: 1 didelės citrinos sulčių 7 šaukštų cukraus 8 šaukštų vandens 4 šaukštų brendžio
Gaminimas: Į kiaušinių plakinį suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Atskirai išplakite
grietinėlę ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Miltus sumaišykite su krakmolu, kakava ir kepimo milteliais ir taip pat įmaišykite į tešlą. Tešlą supilame į paruoštą kepimo formą ir kepame 40 minučių 160-180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas iškeps, leiskite jam atvėsti iki kambario
temperatūros. Vandenį išmaišykite su cukrumi ir kaitinkite, kol ištirps cukrus. Įpilkite citrinos sulčių ir užvirinkite. Galiausiai supilkite brendį, pamaišykite 1 min. ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti. Šiuo mišiniu užpilkite iškepusį ir atvėsusį pyragą. Pyrago viršų
papuoškite ir paskaninkite ištirpintu juoduoju šokoladu su pienu. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g margarino VILNIUS kepiniams 50g kvietinių miltų 30 g cukraus 1 kiaušinis 5 g kakavos 0,25 a.š. kepimo miltelių 0,25 a.š. cinamono
Gaminimas: Išplakame ištirpintą
margariną su cukrumi, dedame kiaušinius ir plakame dar kartą. Suberiame miltus, kepimo miltelius, kakavą, cinamoną ir gerai viską išmaišome. Supilam tešlą į mikrobangų krosnelės indą, išteptą Vilniaus margarinu kepiniams, ir kepame 3 minutes. Iškepusį pyragą galima apibarstyti kokosu ar migdolų
lapeliais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 7 kiaušiniai 50 ml karšo vandens 3 v. š. kakavos 300 g miltų 300 g cukraus 8 g kepimo miltelių 8 g vanilinio cukraus 50 ml aliejaus 1 a. š.
sodos
Gaminimas: Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išmaišyti. Į karštą vandenį supilti kakavą. Išmaišyti. Į puodą supilti miltus, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų. Išmaišyti ir padaryti duobutę. Į ją supilti a liejų, kakavą, trynius. Išplakti plakikliu.
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų. Įmaišyti sodą.Tą masę supilti į šokolado tešlą. Išmaišyti, supilti į skardą kepti 1valandą,180 laipsnių temperatūroje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g geros kokybės tamsaus šokolado 160 g sviesto 155 g cukraus pudros 1 žiupsnelis Santa Maria cinamono 3 kiaušiniai 190 g miltų, kvietinių 60 g zefyrų, baltos ir rožinės
spalvos 80 g migdolų
Gaminimas: Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo skardą išklokite kepimui skirtu popieriumi ir lengvai ištepkite sviestu ar margarinu kepiniams. Ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Suberkite cukraus pudrą ir maišykite,
kol tikrai įsimaišo. Kai šiek tiek atvės, įmaišykite lengvai išplaktus kiaušinius, miltus, cinamoną. Į šią masę įmaišykite susmulkintus zefyrus ir riešutus. Supilkite pyrago tešlą į paruoštą skardą. Kepkite apie 20 minučių. Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti. Maždaug po 3h
galima pjaustyti ir mėgautis.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 7 kiaušiniai 0,5 puodelio šilto vandens ar pieno 0,5 puodelio kakavos 2,5 puodelio miltų 300 g cukraus 8 g kepimo miltelių 8 g vanilinio cukraus 100 ml
aliejaus
Gaminimas: Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, o baltymus išplakti iki standžių putų. Į trynių masę įmaišyti aliejų, pieną ar vandenį. Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais. Birių produktų mišinį įmaišyti į
skystą trynių masę. Paskutinius į tešlą įmaišyti baltymus. Tešlą sukrėsti į kepimo formą. Kepti apie 1 valandą 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Skanaus!!!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g margarino 3 kiaušinių 1 stiklinės cukraus 2 stiklinių miltų 2 a. š. kepimo miltelių Žiupsnelio druskos 200 g grietinės 50 g
kakavos
Gaminimas: Visus ingredientus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Kepti 180 C temperatūros orkaitėje apie 50 minučių. Papuošti. Aš puošiau kondensuoto pieno ir tirpinto sviesto mase bei pabarstukais.
|
|
|
|
|