Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržyno g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Beržų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Bičių g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Dailės g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Gėlių g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g veršienos kumpio veršienos prieskonių "sauda" 1 pakelis bernaise padažo 200 ml pieno druskos
Gaminimas: Veršieną supjaustome mažais gabaliukais,
prieskoniuojame, druskiname ir palaikome 3 valandas, kad pasimarinuotų. Piene išplakame padažo miltelius, dedame ant viryklės ir nuolat maišydami užverdame. Nukaičiame, kai ima tištėti. Į keptuvę pilame aliejaus, dedame mėsos gabaliukus, gerai apkepiname, tada pilame padažą ir taip patroškiname dar
keletą minučių. Tiekiam su bulvėmis ir daržovėmis.
|
|
|
|
|