Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Užtvankos g., Stakių mstl., Jurbarko r. sav.,
Beržų g., Šilkalnio k., Jurbarko r. sav.,
Jono Žemaičio g., Šimkaičių mstl., Jurbarko r. sav.,
Liepų g., Šimkaičių mstl., Jurbarko r. sav.,
Ramybės g., Šimkaičių mstl., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g briuselio kopūstų 2 valgomi šaukštai sviesto 2 valgomi šaukštai miltų 250 ml pieno truputis juodųjų pipirų truputis Muskato 1 valgomas šaukštas citrinos sulčių 3
valgomi šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio druska pagal skonį
Gaminimas: Nuvalyti, nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje taip, kad nesukristų. Iš ir miltų paruošiamas baltasis užpilas. Į jį įpylti pieno, tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad
sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu. Skanaus!
|
|
|
|
|