Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ttps://zul.im/0owd83,
hln,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
smaragdai,
svi,
immobilienfinanzierung,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakališkių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Saldenės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Saliamono Banaičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g vištos krūtinėlės 200 ml kokoso kremo (arba 400 ml kokoso pieno) 1 svogūnas 2 česnako skiltelės 1 arbatinis šaukštelis kario 1 arbatinis šaukštelis tarkuoto šviežio
imbiero Žiupsnelis maltų pipirų mišinio 0,5 aštraus pipiriuko Druskos pagal skonį Aliejus kepimui
Gaminimas: Vištos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir apibarstyti kariu, imbieru, pipirų mišiniu, truputėliu drukos ir viską išmaišyti. Jei turite, galite
užpilti 2-3 šaukštus Romo. Keptuvėje pakepinti smulkiai sukapotą česnaką, tada sudėti ir apkepti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai gražiai pagels sudėti paruoštą vištos krūtinėlę, pipiriuką ir apkepti vis pamaišant, kol vištiena pabals. Tada supilti kokosų kremą ir troškinti ant silpnos
ugnies 5-7 min.
|
|
|
|
|