Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Zauerveino g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
J. Zembrickio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jaunimo g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jaunystės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jogučių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Reikės: 1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus 1 valgomo šaukšto malto imbiero 1 arbatinis šaukštelis muskato 1 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių 1 arbatinis šaukštelis
cinamono 200 g sviesto 200 g medaus 400 g miltų 2 kiaušiniai
Gaminimas: Kambario temperatūros sviestą sukapojame peiliu, tada jį užpilame išlydytu medumi ir mikseriu plakame iki vientisos masės. Jeigu norite saldžiau, galima įberti kelis šaukštus cukraus, taip pat
beriame vanilinį cukrų. Po vieną įmušame kiaušinius ir plakame. Beriame visus prieskonius, įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Iš jos išspaudžiame norimo formos sausainiukus, juos kepame 200 C apie 10-12 min. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g sviesto 250 g cukraus 1 kiaušinio 2 v. š. vandens 2 a. š. cinamono 1 a. š. malto imbiero 1 a. š. maltų gvazdikėlių 1 a. š. kvapiųjų pipirų 2 v. š. grietinės 700 g
miltų 4 a. š. kepimo miltelių
Gaminimas: Mažame prikaistuvyje užkaičiame vandenį su dviem šaukšteliais cukraus ir prieskoniais. Išmaišome ir paliekame atvėsti. Sviestą išsukame su likusiu cukrumi. Įmaišome kiaušinį. Supilame prieskonių sirupą. Įmaišome grietinę. Pabaigoje
suberiame kepimo miltelius ir miltus. Gerai išminkome. Padaliname tešlą į dvi dalis, kiekvieną suvyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve per naktį. Kitą dieną plonai iškočiojame tešlą, formelių pagalba suformuojame sausainius ir kepame iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie
7 – 8 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kambario temperatūros sviesto 200 g rudojo cukraus 300 g medaus 2 kiaušiniai 800 g miltų 1 žiupsnio druskos 2 šaukšteliai kepimo miltelių 4 šaukšteliai tarkuoto
imbiero 2 šaukšteliai cinamono 2 šaukšteliai malto muskato
Gaminimas: Išsukti cukrų, sviestą. Įmušti kiaušinį, supilkiti medų (jei medus kietas, tai pakaitinti mikrobangų krosnelėje, kol suskystės) ir gerai sumaišyti. Persijotus miltus, druską ir kepimo miltelius supilti į
sviesto masę ir viską gerai išmaišyti. Suvynioti tešlą į plastikinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių. Atšaldytą tešlą iškočioti maždaug 0,5 cm storumo lakštą ir mėgstama formele išspausti sausainius. Sudėti sausainius į kepimo popieriumi įklotą skardą. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių ir
kepti sausainius 10-12 min. Skanaus! Patarimai. Jei mėgstate minkštesnius sausainiu, tai kepkite trumpiau arba pačius sausainukus formuokite storesnius. Taip pat galima tešlą gardinti (pagal skonį) ir kardamonu, anyžiumi, maltais gvazdikėliais ir pan. Iš tešlos išeis 4 blėkos sausainių.
Jei norite mažiau, mažinkite proporcijas per pusę.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 140 g sviesto 200 g medaus 200 g rudojo sukraus 1 kiaušinis 2 a.š Santa Maria cinamono 1 a.š. Santa Maria kardamono 1 a.š. Santa Maria gvazdikėlių 1 a.š. Santa Maria kepimo
miltelių 2 a.š. Santa Maria malto imbiero (galima šviežio) 300 g miltų
Gaminimas: Sudėti sviestą, medų ir rudąjį cukrų į puodą ir ant silpnos ugnies ištirpinti nuolat maišant. Kai atvėsta ištirpinta masė, į ją įmušti kiaušinį ir sudėti prieskonius (cinamoną, kardamoną,
gvazdikėlius, kepimo miltelius, imbierą) ir gerai viską išmaišyti. Galiausiai, sudėti miltus ir išminkyti imbierinę tešlą. Kai tešla paruošta, ją reikia valandai įdėti į šaldytuvą, kad pailsėtų :) Tešlą ištraukus iš šaldytuvo dar paminkyti ir kočioti, o su sausainiu formelėmis daryti
sausainius. Orkaitėje kepti apie 10 min. 180 laipsnių. Skanaus bei šiltų švenčių :)
|
|
|
|
|