Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
smaragdai,
svi,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Braškių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Brinkiškių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gegučių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Gėlių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g Aguonų 300 g Cukraus 2 Kiaušiniai 25 g Mielių 500 g Miltų 125 ml Pieno 200 g Razinų 500 g Sviesto
Gaminimas: Mieles ištrinti su 2 š. cukraus. Tada įpilti
5-7 š. šilto, bet ne per karšto pieno. Palaukti apie 25 min., kol mielės pradės "veikti". Tuo tarpu, pamerkiame razinas, nuplikiname ir sumalame aguonas, kiaušinius išplakame šakute, į juos supilame likusį pieną. Šią masę pilame į mieles. Po truputį bemaišant pilame miltus.
Tešlą vis papurškiame aliejumi, kad neliptų prie rankų. Ją minkom rankom, kokias 10 - 15 min. Po to iš jos atskiriam 4 - 5 galingus gabalus ir paliekam 30 min. pakilimui. Imam pirmąjį, kurį kočiojame, kol gauname laaaabai ploną blyną, ant jo gausiai užtepam išlydyto, tačiau truputį kambaryje
pastovėjusio ir apkietėjusio sviesto, beriame daug cukraus, tik negailėkit, nes į tešlą jo nedėjome. Ant šio pabarstome keletą razinų. Tada imame kitą gabalą, jį kočiojame, pasviestiname, pacukriname ir dedame ant pirmojo, ir taip su likusiais gabalais. Ant paskutinio lakšto tepame sviestą, beriame
cukrų, razinas ir aguonas. Visą lakštų krūvą sukame į vyniotinį, dedame į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą skardą, aptepame gausiai sviestu. Vyniotinį paliekame dar bent pusvalandžiui šiltoje vietoje. Kepame 230 C orkaitėje tol, kol gražiai parus. Valgyti šiltą, kol nesukietėjo pasidariusi
karamelė. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g sviesto 5 kaiušiniai 50 g mielių 1 kg cukraus 300 g gauonų 150 g vanilinio cukraus 1,1 kg miltų 1,5 stiklinės pieno žiupsnelio druskos 250 g razinų 250 g cukraus
pudros
Gaminimas: Iš puse stiklinės pakaitinto pieno, 50 g sviesto istirpdyto, miltų 2 šaukštų užsimaišyti košelę, pot o į ją supilti likusią stiklinę pieno ir sudėti 50 g mielių. Padėti šiltai pusvalandžiui, kad pakiltų. Paimti keturis trynius ir vieną kiaušinį išplakti su puse
stiklinės cukraus. Baltymus išplakti su stikline cukraus, aguonas sumalti ir sumaišyti su baltymais. Kiaušinių plakinį supilti į mielių tyrelę pakilusią, viską išmaišyti, tada supilti miltus ir išminkyti tešlą, padalinti 5 kelis kamuoliukus, uždengti ir padėti pusvalandžiui pakilti. Sviestą
ištirpdyti. Kai pakils tada imti po gabalą ir tampyti, ant ištampyto tepti sviestą, dėti aguonas, berti razinas, cukrų su vanile, ir taip visus kamuoliukus štampyt, sluoksniais vieną ant kito, paskui suvynioti į ragą, ir pašauti į orkaitę 1 valandai, arba jei reikia ir mažiau. Iškepusį galima
apibert pudra, arba apliet šokoladu, pagal kiekvieno fantaziją.
|
|
|
|
|