Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liekės g., Lekėčių mstl., Šakių r. sav.,
Medžiotojų g., Lekėčių mstl., Šakių r. sav.,
Pušyno g., Lekėčių mstl., Šakių r. sav.,
Sirvydų g., Lekėčių mstl., Šakių r. sav.,
Sodų g., Lekėčių mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g varškės 100 ml grietinėlės ar pieno (kambario temperatūros) 2 persikų (šviežių ar konservuotų) 1 saujos aviečių 15 g želatinos 100 g cukraus 1 a. š. vanilinio
cukraus 0,5 l sirupo (tiks nuo konservuotų vaisių) 15 - 20 g želatinos (sirupui sustingdinti)
Gaminimas: 15 g želatinos užpilti liesa kambario temperatūros grietinėlė arba pienu ir palikti brinkti apie 15 minučių. Išsipūtus želatinai kaitinti ją garų voneloėje,
kol visiškai ištirps. Atvėsinti.
Varškę sutrinti ir elektriniu plaktuvu suplakti su paruošta želatina, cukrumi. Masę sudėti į formą ir padėti į šaldytuvą stingti.
Kiek sustingus masei, į ją gražiai ir negiliai įspausti vaisius ir uogas. Tada pagaminti sirupą stingimui. Sirupą
kaitinti su želatina ir maišyti, kol ji ištirps (neužvirti). Atvėsinti. Atvėsusį sirupą supilti ant torto viršaus ir vėl padėti stingti. Skanaus.
|
|
|
|
|