Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Audronės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Augustijonų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukštagirio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukštaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aukų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Neskustų morkų; 500 g grietinės; 2 – 3 skiltelės česnako; Pakelio specialių traškučių prieskonių (jei skirti maišyti su grietine).
Gaminimas: Sumaišykite prieskonius ir
grietinę. Supilkite į indą, kuriame tieksite šį padažą. Nupjaukite morkas taip, kad jų galai kyšotų iš dubens, kaip pavaizduota paveikslėlyje. Supjaustykite česnako skiltetes taip, kad atrodytų kaip nagai. Šiek tiek iškobkite morkos galą, kad pritvirtintas česnakas atrodytų kaip tikras nagas.
Česnaką tvirtinkite, patepdami šiek tiek pagaminto padažo. Morkas išdestykite taip, kad atrodytų, jog iš dubens lenda ranka. Sudėję morkas, dubenį įdėkite į šaldytuvą, kad viskas pastengtų. Padažą valgykite su traškučiais :)
|
|
|
|
|