Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šešuvies g., Bildenių k., Tauragės r. sav.,
Šlaito g., Bildenių k., Tauragės r. sav.,
Aukštoji g., Būdviečių k., Tauragės r. sav.,
Būdviečių g., Būdviečių k., Tauragės r. sav.,
Ežeruonos g., Būdviečių k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg nuvalytų baravykų; 200 - 300 g. druskos; 1 česnakas; 10 juodųjų pipirų žirnelių; aliejaus.
Gaminimas: Baravykus supjaustome ir verdame apie 15 min. Vandenį nupilame,
grybus nuplauname, dedame į puodą kuriame švarus vanduo, beriam druską, pipirus česnako skilteles ir verdame dar apie 20 min. Dedam grybus su visu marinatu į švarius stiklainius, ant viršaus užpilame po šaukštą aliejaus ir užsukame dangtelius. Kadangi grybai gaunasi sūroki, prieš vartojant juos
reikėtų pamirkyti vandenyje.
|
|
|
|
|