Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rožių g., Parąžės k., Kretingos r. sav.,
Šaltalankių g., Parąžės k., Kretingos r. sav.,
Šermukšnių g., Parąžės k., Kretingos r. sav.,
Tuopų g., Parąžės k., Kretingos r. sav.,
Uosių g., Parąžės k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Obuolių; Miltų; Pieno; Poros kiaušinių; Cukraus; Druskos; Cinamono.
Gaminimas: Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis.
Apibarstome cinamonu ir cukrumi, jei obuoliai rūgštoki. Į įkaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda. Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi. Štai ir viskas. Skanių pusryčių !
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai (10-12 lietinių): 1 l jogurto 500 g miltų 25 g šviežių mielių 2 kiaušiniai 2 šaukštai cukraus 0,5 šaukštelio druskos 50 g sviesto, ištirpinto Įdarui: 500 g nuluptų
obuolių 4 šaukštai cukraus 0,5 citrinos 25 g sviesto 1 šaukštas čiobrelių 50 ml brendžio
Gaminimas: Išplakti kiaušinius su druska ir cukrumi. Įmaišyti mieles, sviestą, miltus ir jogurtą. Tešlą palikti 1-1,5 val. Susmulkinti obuolius. Ištirpinti
keptuvėje sviestą ir suberti obuolius, cukrų, čiobrelius. Kaitinti nuolat maišant apie 5 minutes. Į šiek tiek pravėsusį įdarą įmaišyti citrinos sultis ir brendį. Iš tešlos kepti lietinius kaip įprasta, per visą keptuvės plotį. Įdarą galima dėti ant blynų ir susukti arba patiekti šalia
blynų kaip obuolių padažą. Skanaus Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|