Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
60 ????? 09.20.2024,
taxi fawad nummer,
kurejai,
zaidimo kurejai,
kas sukure,
nanoferma kas sukure,
restaurant krok in genk,
spuogas ant liezuvio,
brandversicherung,
0636894460,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Santakos 1-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 2-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 3-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 4-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Santakos 5-oji g., Kudirkos Naumiesčio m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos kumpio 3 morkos 200 g brokolių 200 g šparaginių pupelių 3 česnako skiltelės alyvuogių aliejus kepimui 0,5 stiklinės raudono sauso vyno 1 arb. šaukštelisvmalto
muskato riešuto pipirai ir druska pagal skonį apelsininiai pipirai mėsai akmens ir jūros druska mėsai 1 šaukštas džiovintų bazilikų 1 šaukštas medaus 2 šaukštai saulėgrąžų branduolių
Gaminimas: Česnakus susmulkinti, morkas nuskusti ir supjaustyti
šiaudeliais. Viską dėti į keptuvę, į įkaitintą aliejų. Dar dėti smulkintus brokolius bei šparagines pupeles. Uždengus keptuvą troškinti daržoves apie 15 minučių vis pamaišant. Galiausiai pabarstyti muskato riešutu, druska ir pipirais, viską gerai išmaišyti. Mėsą supjaustyti nedideliais
gabaliukais ir kepti įkaitintame aliejuje. Pagardinti trupučiu apelsininių pipirų, bazilikais bei akmens ir jūros druska. Į kepimo pabaigą pilti raudoną vyną ir kepti mėsą tol, kol neliks skysčio. Į gilią keptuvę dėti iškeptas daržoves, mėsą, pabarstyti saulėgrąžomis ir dėti medų. Viską gerai
išmaišyti ir kepinti, kol neliks neištirpusio medaus. Troškinį galime patiekti su virtomis - keptomis bulvėmis. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g kiaulienos ; 2 morkos; 5 bulvės; 1 sauja smulkintų petražolių; 2 šaukštai grietinės; 3 šaukštai pomidorų padažo; 2 vnt. daržovių sultinio; Druska ir pipirai pagal
skonį.
Gaminimas: Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Kai išverda pilame
pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame, ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
|
|
|
|
|