Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Fazanų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Lelijų g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Pikeliškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g veršienos 300 g raudonikių ir pievagrybių 1 svogūnas 200 g grietinės 4 šaukštai aliejaus 100 ml balto sauso vyno juodieji pipirai druska
Gaminimas: Mėsą
supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite, papipirinkite. Svogūną ir grybus supjaustykite. Miltus pakepinkite svieste. Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje, išgriebkite. Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais. Po 10 min. supilkit vyną, grietinėlę, miltus ir truputį
patroškinkite. Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkit.
|
|
|
|
|