Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevų g., Erlėnų k., Kretingos r. sav.,
Salantų g., Erlėnų k., Kretingos r. sav.,
Skuodo g., Erlėnų k., Kretingos r. sav.,
Paupio g., Genčų k., Kretingos r. sav.,
Šukės g., Genčų k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg bulvių 0,5 kg kiaulienos ar kitos maltos mėsos 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų grietinės pipirų ir druskos sviestas kepimui
Gaminimas: Pusė kilogramo bulvių
švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad susistovėtų krakmolas, tuomet sultis nupilame. Virtas maltas bulves, tarkius ir
krakmolą gerai išmaišome, įdedame druskos. Į kiaulienos faršą dedame smulkiai supjaustytą svogūną, druskos, pipirų ir viską gerai išminkome, suformuojame norimo dydžio pailgus mėsos gabalėlius. Ant delno išplojame tešlą, dedame faršo gabalėlį ir apspaudžiame, sukdami tarp delnų formuojame pailgus ar
apvalius cepelinus. Cepelinus dedame į didelį kiekį pasūdyto verdančio vandens ir verdame. Kai cepelinai iškyla į paviršių, reikia dar virti apie 15 – 20 min. Cepelinus patiekiame su spirgučiais ir grietine arba tik su grietine. Skanaus :)
|
|
|
|
|