Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
what is 2 plus 5,
garena,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Abeceline vardu, pavadinimu rodykle, sarasas,
Misko plotas, skiriamas kirsti, sakams leisti ar antraeiliams misko produktams gauti,
Gambijos smulkus pinigas,
Prancuzu chemikas ir mikrobiologas, atrades skiepus,
Penkta pagal auksti kalva Lietuvoje,
Saulės Tako g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Saulėtekio g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Šalavijų aklg., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Šilo g., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Tulpių aklg., Vydmantų k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g kiaulienos 1 paprika 5 g druskos 150 g krakmolo 100 g cukraus 50 ml acto 30 ml pomidorų padažo 10 g porų 10 g česnako aliejaus
kepimui
Gaminimas: Supjaustyti kiaulienos nugarinę, gabalėlius atmušti. Kiaulienos gabaliukus apibarstyti druska, apvolioti krakmole ir pakepti. Sumaišyti actą, pomidorų padažą, cukrų, sudėti porus, česnaką, supjaustytą papriką, viską pakepti keptuvėje. Į keptuvę kartu su mase
sudėti kiaulieną ir viską troškinti 2 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kiaulienos nugarinės 1 paprikos 1 skardinės konservuotų ananasų 4 skiltelių česnako Pomidorų padažo 2 v. š. medaus 1 a. š. krakmolo 3 a. š. sezamo
sėklų
Gaminimas: Kiaulieną supjaustyti kubeliais ir pakepinti. Tada sudėti supjaustytas paprikas, ananasus, smulkintą česnaką ir kepti. Baigiant kepti, dėti pomidorų padažo, medaus, krakmolo, sezamo sėklų ir troškinti dar kelias
minutes.
|
|
|
|
|