Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kmi weer,
rata creditara verivox,
pirma meile,
???,
?? ????? ?? ????,
viral smp 2 vs 4,
????????,
hastelweg eindhoven,
hnl,
mobile.de car insurance,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vakaro g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Vandens takas, Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Vardos g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Varėnos g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Varnėnų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg lydekos 1 vištos kiaušinio 6 putpelės kiaušinių 1 šaukšto krakmolo sviesto gabaliuko 1 morkos 1 svogūno batono riekelės mažo šaukštelio druskos Kotanyi prieskonių
žuviai ir silkei džiovintų čiobrelių
Gaminimas: Nuskustai lydekai aš nupjaunu galvą, nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką. Įberiu druskos,
čiobrelių, Kotanyi prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet naują lydekos "kūną" prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu apie 30 min. vandenyje pagardintame žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina.
|
|
|
|
|