Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
kaunas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Bytos g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Briešlaukės g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Ežero g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Jonelaičių g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 indelis „Knorr Buljonetės“ vištienos skonio 3 skiltelės česnako 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 2 skardinės konservuotų pomidorų be odelės 200 ml grietinės druskos
ir pipirų pagal skonį 1 arbat. šaukštelis cukraus kelios šakelės petražolių 1 pakuotė mažų rutuliukų macarelos sūrio Skrebučiams prie sriubos Prancūziškas batonas 0,5 pakelio sviesto 4 skiltelės česnako 1 arbat. šaukštelis čiobrelių 1 arbat. šaukštelis džiovintų
raudonėlių
Gaminimas: Užvirinti 1 litrą vandens ir ištirpinti jame sultinio pakelį. Susmulkinti česnakus ir pakepinti įkaitintame aliejuje, tuomet pilti į keptuvą pomidorus ir patroškinti apie 5 minutes. Tuomet viską pilti į puodą su sultiniu ir sutrinti sriubą smulkintuvu. Toliau
sriubą virti apie 10 minučių. Tuomet pilti grietinę, pagardinti druska, pipirais bei druska. Viską išmaišius, pilstome į sriubai skirtus dubenėlius, ant viršaus barstome smulkintas petražoles ir pagardinti macarelos sūrio rutuliukais. Patiekti sriubą su skrebučiais, kurie gaminami taip: Supjaustome
prancūzišką batoną riekelėmis, sviestą sumaišome su čiobreliais, raudonėliais bei smulkintais česnakais. Sviestu ištepame abi batono riekelių puses ir dedame į kepimo skardą. Kepame skrebučius, kol gražiai aprus, 180 0C orkaitėje maždaug 10 minučių. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys 1 vidutinio dydžio svogūno 3 skiltelių česnako 3 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 skardinės konservuotų pomidorų be odelės (pomodori pelati) 200 ml
grietinės (20% riebumo) Druskos, cukraus ir pipirų - pagal skonį 2 šakelių šviežių bazilikų 1 pakuotė mažų rutuliukų mocarelos sūrio
Gaminimas: Ištirpinkite „Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį litre vandens. Pakepinkite nuluptus, supjaustytus svogūnus ir
česnakus aliejuje, sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite 3 minutes. Supilkite sultinį, po to sutrinkite sriubą smulkintuvu ir virkite gautą masę 10 minučių. Galiausiai sriubą pagardinkite grietine, cukrumi ir pipirais pagal skonį. Patiekite sriubą pabarstytą bazilikais ir pagardintą
mocarelos sūriu.
|
|
|
|
|