Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
smaragdai,
svi,
immobilienfinanzierung,
vattenfall energy plans,
hln weer,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Didele Rusijos teritorija, besidriekianti nuo Uralo iki Ramiojo vandenyno,
Kanalo irenginys su keiciamu vandens lygiu laivams plukdyti is vieno vandens telkinio i gretima,
nuosedine nuotrupine uoliena, susidariusi is susicementavusio smelio,
Apie 5500 km plentas Brazilijos siaureje, einantis nuo Atlanto vandenyno iki Andu kalnu,
Upes slenis, kurio dirvozemius drekina upes potvynio vanduo, o potvynio atnestas dumblas zeme padaro derlinga,
Reizgupio g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Rytų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Rožių g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Rožių takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
S. Nėries g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 gr strimelių be galvų ir vidurių 4 bulvių 5 didesnių svogūnų mažos morkos 1 kiaušinio 1 šaukšto miltų 1 šaukšto krakmolo 3 šaukštų džiūvėsių 100 gr sviesto 100 gr
grietinės žalių ir džiovintų petražolių ir krapų citrininių žuvies prieskonių maltų lauro lapų druskos baltųjų pipirų
Gaminimas: Strimeles labai trumpai pavirti lengvai pasūdytame vandenyje. Tuomet labai gerai atsiskiria kaulai. Iškaulintą žuvį
sumalti. Bulves, išvirtas pasūdytame vandenyje kartu su puse svogūno ir nedidele morka, sutrinti iki vientisos masės. Virtą svogūną ir morką geriau sutarkuoti tarka. Daržovių masę sumaišyti su žuvies mase, įmušti kiaušinį suberti miltus, krakmolą, nubrauktą šaukštą citrininių žuvies prieskonių,
įtrupinti ar įberti petražolių. Apvolioti džiūvėsiuose, apkepti svieste dar įpilti į keptuvę vandens, įdėti šaukštelį grietinės, tų pačių prieskonių ir troškinti apie 20 min. uždengtoje keptuvėje ant mažos ugnies. Kol troškinasi kotletai, ruošiami svogūnai. Smulkintus svogūnus apkepti
svieste, supilti grietinę, įdėti trupučiuką maltų lauro lapelių, druskos, baltųjų pipirų ir troškinti uždengtoje keptuvėje ant mažos ugnies kol suminkštės. Prieš nukeliant, įberti petražolių ir krapų. Aš naudojau džiovintus, bet labiau tiktų žali. Patiekalą papuošti.
|
|
|
|
|