Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros g., Ragainės k., Panevėžio r. sav.,
Paupio g., Ragainės k., Panevėžio r. sav.,
Ragainės g., Ragainės k., Panevėžio r. sav.,
Rasos g., Ragainės k., Panevėžio r. sav.,
Žalioji g., Ragainės k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kg žalių pomidorų 1 kg svogūnų 1 kg morkų 1 kg paprikų 650 g. konservuotų žirnelių 250 ml acto 3 šaukštai druskos
Prieskoniai kiekvienam stiklainiui 750 ml: 40 ml
aliejaus 2-3 kartieji pipirai 2 kvapnieji pipirai 2 gvazdikeliai lauro lapelis
Gaminimas: Pomidorus, svogūnus, morkas ir paprikas supjaustyti norimais kubeliais ir pasūdytame vandenyje apvirti apie 10 min. Daržovės sukrėsti į kiaurasamtį , pasūdyti ir palaikyti apie
pusvalandį ant didesnio puodo, kad į puodą nubėgtų skystis. Konservuotus žirnelius be užpilo sumaišyti su daržovėmis, ir užpilti actu, sumaišytu su gautu skysčiu . Dar kartą gerai išmaišyti. Į marinavimui paruoštą iškaitintą stiklainį įpilti pakaitintą aliejų, sudėti prieskonius ir daržovės,
uždengi ir pasterizuoti - 30 min. Paskui užsukti stiklainius, apversti žemyn dangteliais.
|
|
|
|
|