Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
viral smp 2 vs 4,
????????,
hastelweg eindhoven,
hnl,
mobile.de car insurance,
mobiles internet,
www.nate.cojm,
axa switxerland claudio,
????,
rimingas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Technikos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Technikumo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tekmės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tekstilininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Telšių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g maskarponės sūrio 15 biskvitinių pirštelių 5 kiaušinių baltymai 4 kiaušinių tryniai 5 v. š. cukraus 1 st. stiprios kavos 50 g brendžio ar romo 50 g juodojo
šokolado kakavos
Gaminimas: Kiaušinius labai gerai nuplauti. Kiaušinių trynius ir cukrų gerai išplakti el. plaktuvu. Plakti, kol masė taps tąsi ir balkšva. Įmaišyti maskarponės sūrį. Išplakti baltymus iki standumo. Baltymų masė turi būti tokia standi, jog apvertus dubenį
aukštyn kojom, baltymai iš jo neišbėgtų. Atsargiai įmaišyti baltymus į maskarponės sūrį, trynių ir cukraus masę, iki vientisos kremo konsistencijos. Paruoštą kavą sumaišyti su brendžiu/romu. Į 20-25 cm skersmens indo dugną dėti sluoksnį kava suvilgytų sausainių (galima po vieną mirkyti kavoje
arba tiesiog apipilti kava).Sukrėsti pusę paruošto kremo ir atsargiai paskirstyti ant sausainių vienodu, lygiu sluoksniu. Paviršių gausiai pabarstyti tarkuotu šokoladu. Vėl dėti sluoksnį kava suvilgytų sausainių ir antrą sluoksnį kremo. Gausiai pabarstyti kakava ir likusia puse kiekio tarkuoto
šokolado. Desertą 5-6 val. laikyti šaldytuve.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
50 g romo 500 g Mascarpone sūrio 6 kiaušinio tryniai (ne narvuose užaugintų vištų) 3 šaukštai cukraus 100 g grietinėlės
Biskvitiniai piršteliai Juodas
šokoladas Kava Vanilė
Gaminimas:
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Ant silpnos ugnies pavirkite tol, kol pasidarys kremo konsistencijos. Grietinėlę išplakite su vanilės sėklomis. Išvirtą kavą užpilkite romu ir
atvėsinkite. Pasigamintą kiaušinių kremą sumaišykite su mascarpone ir plakta grietinėle. Pirštelius pamirkykite kavoje ir sudėkite ant indelio dugno. Tada dėkite kremo sluoksnį, šokoladą, pirštelį, vėl kremo ir užbaikite šokaladu. Viską sudėkite ir 2 val. palaikykite šaldytuve, kad
desertas galėtų atvėsti ir sustingti. Tiramisu galite paskaninti ir šviežiomis uogomis.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 5 kiaušinių 200 g cukraus 100 g miltų 80 g krakmolo 2 a. š. kepimo miltelių Kavos sirupui: 400 ml karšto vandens 4 a. š. tirpios kavos 4 a. š.
cukraus Kremui reikės: 450 ml grietinėlės (naudojau "Žemaitijos pieno") 350 g maskarponės sūrio 100 ml cukraus pudros
Gaminimas: 1. Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų. Atskirame dubenyje kelis kartus persijoti sausus produktus ir
įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir ,supylus į kepimo formą, kepti įkaitintoje 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. 2. Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man, kaip visada, bekepant pradėjo kilti kalnelis. Tad aš, ant jau iškepusio karšto biskvito, uždėjau
lėkštelę. Skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :) Atvėsusį biskvitą pjauti per pusę. 3. Kavos sirupo gaminimas. Karštame vandenyje ištirpinti produktus. 4. Kremo gaminimas. Šaltą grietinėlę išplakti su cukraus pudrą, vėliau įmaišyti maskarponės sūrį. 5. Imame
vieną biskvito puselę, ją gausiai sulaistome sirupu ir tepame pusę kremo. Uždengiame likusią, gausiai sulaistytą puselę, ir visą torčiuką aptepame likusiu kremu. 6. Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.
|
|
|
|
|