Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalno g., Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Kalupio g., Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Kęstučio g., Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
L. Skabeikos g., Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Laižuvos g., Viekšnių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg. cukraus 2.5 v. š. želatinos 1 v. š. citrinos rūgšties 1 a. š. vanilinio cukraus 1 a. š. sodos
Gaminimas: Iš nurodyto kiekio produkto išeina apie 90 zefyrų (2-3 cm.
skersmens) Želatiną užpilti 100 ml. šalto virinto vandens ir palikti brinkti 2 valandas. Tuo pat metu cukrų užpilti 200 ml šalto virinto vandens ir taip pat palikti 2 valandoms. Praėjus 2 valandoms cukrų supilti į puodą ir maišant virinti 7-8 min. Nukelti puodą nuo viryklės, supilti želatiną ir
mikseriu plakti 10 min. (plakti minimaliu greičiu; geriausia "1"). Tada suberti citrinos rūgštį ir vėl plakti 5 min. Galiausiai suberti vanilinį cukrų, sodą ir dar plakti 5 min. Gausime tirštą masę. Ją palikti pastovėti 10 min. Sudėti masę į kulinarinį švirkštą ir ant kepimo popieriaus
išspausti 2-3 cm. skersmens zefyrus. 3-4 valandas palaikyti šaldytuve ir galima valgyti. Skanaus!
|
|
|
|
|