Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prietaisas, kuriame i inda lasancio vandens lygis rodo praslinkusi laika,
Uostas, miestas, pajurio sritis, kuriuose neimami ivezimo ir isvezimo muitai,
Triatlono rusis, susidedanti is dvieju rungciu? begimo ir plaukimo (1.begimas 2.plaukimas 3.begimas) ,
Kaip vadinami filosofijos krypties, zeme ir zemdirbyste laikantcios vieninteliu turtu, salininkai,
Didziausia gyva struktura zemeje,
Kristinos Achramavičienės Odontologijos Kabinetas,
Kristinola,
Kristina, Parduotuvė, S. Kiseliovo Delfinas IĮ,
Kristina, Kirpykla, V. Perminienės IĮ,
Kristina, Imbraso įmonė,
Einorių g., Einorių k., Biržų r. sav.,
Gaižiūnų g., Gaižiūnų k., Biržų r. sav.,
Liepų g., Gaižiūnų k., Biržų r. sav.,
Saulėtekio g., Gaižiūnų k., Biržų r. sav.,
Sodų g., Gaižiūnų k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 130 g miltų 60 g sumaltų graikinių riešutų 60 g sviesto 65 g cukraus 1 kiaušinis druska 2 puodukai konservuotų abrikosų (1 puodukas - apie 250 ml) 675 g sausos varškės 120 g
cukraus 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 1 puodukas grietinėlės plakimui 3 šaukštai želatinos 2 citrinų sultys
Gaminimas: Miltus, riešutus, sviestą, cukrų, kiaušinį ir druską greit suminkyti ir, sudėjus į aliuminio foliją, trumpam padėti į šaldytuvą. Paimti
20x30 cm skardą, patepti sviestu. Tešlą ant miltais pabarstyto sviestinio popieriaus, pridengus kitu popieriaus lapu iškočioti pagal skardos dydį. Padėti ant skardos, šakute šiek tiek subadyti ir kepti įkaitintoje 180° C orkaitėje apie 20 minučių. Iškepus atvėsinti. Abrikosus padėti ant
sietelio, kad nuvarvėtų. Varškę permalti mėsmale arba pertrinti per sietą. Sudėti cukrų, supilti citrinos sultis, suberti citrinos žievelę ir viską gerai ištrinti. Želatiną supilti į dubenėlį ir užpilti vandens, kad išbrinktų. Paimti 1/2 puoduko abrikosų sirupo ir ant silpnos ugnies
pašildyti, sudėti želatiną ir maišant palengva kaitinti, kol želatina ištirps (tik neužvirinti). Supilti į paruoštą varškę, įberti truputį druskos ir išmaišyti. Grietinėlę išplakti ir palengva įmaišyti į varškę. Ant iškepto pagrindo išdėlioti abrikosus ir ant jų paskleisti varškę.
Išlyginti ir padėti į šaldytuvą. Tiekiant į stalą supjaustyti 10x5 cm keturkampiais. Papuošti keliais mėtų lapeliais. Vietoj abrikosų tinka ir šviežios braškės.
|
|
|
|
|