Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet und tv anbieter,
??????????,
ökostrom wechseln,
stromvergleich verivox,
mobilfunk angebote,
link 4 klienci,
18601024368,
festgeld konto vergleich,
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokyklos g., Bijūnų k., Trakų r. sav.,
Saulės g., Bijūnų k., Trakų r. sav.,
Sodų g., Bijūnų k., Trakų r. sav.,
Ąžuolų g., Bražuolės k., Trakų r. sav.,
Beržų g., Bražuolės k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 upėtakiai arba ešeriai (po 300 g) 4 šaukštai kapotų petražolių 4 šaukštai kapotų laiškinių česnakų 4 šaukštai kapotų krapų 2 šaukštai sviesto 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio
baltųjų pipirų
Gaminimas: Žuvį reikia nuskusti ir išskrosti, perpjauti papilvę (tik nenupjauti galvos) ir išvalyti vidurius. Išskrostą žuvį, ikrus ar pienius nuplauti. Prieskoninius žalumynus sutrinti su minkštu sviestu, pagardinti druska, pipirais ir šiuo sviesto mišiniu įdaryti
žuvis. Į žuvis galima dėti ir ikrų arba pienių. Kiekvieną žuvį dėti ant aliuminio folijos lakšto (40×40 cm dydžio), priešingus folijos kraštus du kartus užlenkti ir sandariai suspausti. Žuvis kepti ant medžio anglimis kaitinamos krosnelės grotelių (atstumas nuo ugnies arba kaitinimo elemento
- 10 cm) arba orkaitėje. Norint į foliją suvyniotas žuvis išvirti, į puodą pripilti vandens (kad puodo dugne būtų apie 5 cm vandens), sudėti žuvis ir virti uždengtame puode.
|
|
|
|
|