Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saulės g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Serdokų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Slyvų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Žalumynų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Žolynų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g smulkių voveraičių 250 g baravykų 500 g lakštinių 50 g rūkytų lašinių 1 svogūnas 250 ml grietinėlės 1 šaukštas sviesto šviežių petražolių druskos maltų juodųjų
pipirų
Gaminimas: 1. Grybus nuvalykite, nuplaukite ir apdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu. Voveraičių nesmulkinkite, o baravykus supjaustykite plonais griežinėliais. Lašinius supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuvalykite ir susmulkinkite svogūną. 2. Į didelę gilią keptuvę
supilkite grietinėlę ir neuždengdami dangčiu pavirkite, kol maždaug pusė skysčio išgaruos. 3. Antroje gilioje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir maišydami apkepinkite lašinių gabalėlius iki rusvumo. Suberkite ir pakepinkite smulkintus svogūnus. Sudėkite grybus, juos troškinkite atsargiai
maišydami mediniu šaukštu. Petražoles nuplaukite, nusausinkite, nuplėšykite lapelius ir juos susmulkinkite. Kartu su grietinėle sudėkite į grybus. Padažą pasūdykite, įberkite pipirų ir virkite ant silpnos ugnies 5 min. 4. Išvirkite lakštinius, suberkite į didelį sietelį, kad nuvarvėtų,
perpilkite šaltu vandeniu. Suberkite į grybų ir grietinėlės padažą, išmaišykite ir patiekite į stalą.
|
|
|
|
|