Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
88??????,
reiseversicherung,
49 30 403673001,
??????????,
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ragainės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Raguvos takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Raisto g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Raizgių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ramygalos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg vidutinio dydžio obuolių (Obuolys) 400 g cukraus 3 šaukštai druskos 10 l vandens vyšnių ir juodųjų serbentų lapų
Gaminimas: Nedidelius obuolius, geriausiai antaninius,
kruopščiai nuplauti. Pašalinti lapkočius, dėti sluoksniais išplikytoje verdančiu vandeniu statinaitėje arba moliniame puode. Sluoksniuoti su vyšnių ir juodųjų serbentų lapais. Užpilti tirpalu (tokia proporcija: 10 l vandens, 400 g cukraus ir 3 šaukštai druskos). Pridengti mediniu
dangčiu (būtinai iš lapuočių medžių) arba lėkšte, prislėgti akmeniu ir palikti 3 dienoms kambario temperatūroje. Po to indą išnešti į vėsų rūsį.
|
|
|
|
|