Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakalaičių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sakalaičių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 gabaliukai lietuviško kiaulienos karbonado 4 šaukštai geltonųjų slyvukų padažo su česnakais ir petražolėmis Žiupsnelis druskos ir pipirų Šaukštas aliejaus 100 g fermentinio
sūrio Garnyrui: bulvės su kmynais.
Gaminimas: Karbonadą įmarinuojam apie valandą su prieskoniais ir šlyvukų padažu. Tuomet dedame į skardą, šalia išdėstome bulves apibarstytas kmynais, druska ir pašlakstytas aliejumi. Kepame apie 30 minučių, tuomet kepsniukus apibarstome tarkuotu
sūriu ir toliau kepame, kol sūris gražiai apskrus.
|
|
|
|
|