Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aerouosto g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Agrastų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aido g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aido skg., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Aisčių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lietinių blynų tešla: 1 kiaušinis; keli šaukštai pieno; 1 šaukštelis cukraus; žiupsnelis druskos; miltų; aliejaus kepimui.
Įdaras: 150 g paprikos (visokių
spalvų); 100 g virtos vištienos; 0,5 svogūnas; pipirai ir druska pagal skonį.
Pavoliojimui: 100 g džiūvėsėlių; 2 kiaušiniai.
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius blynus (ne mažo diametro, kad būtų įmanoma gerai
sulankstyti). Paprikas pasmulkiname, svogūną kubeliais ir kepame keptuvėje, vėliau dedame virtą kubeliais pjaustytą mėsytę ir paskaniname prieskoniais. Į lietinį blyną dedame įdaro (kiekis pagal skonį) ir sulankstome. Tuomet blyną su įdaru merkiame į kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius, vėl į
kiaušinio plakinį, į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su česnakiniu padažu arba tiesiog su pomidorų padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|