Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meine allianz,
ledgalys,
zwemles voor kinderen,
chiro tempo ekeren,
handyvertrag vergleich,
???? ???? ???,
cvrčkov*,
kreditkarte mit cashback,
cmb,
kmi weer,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuosų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kupiškio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kupstinės takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Kurapkų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Kurpių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g lydekos; žuvies prieskonių; miltų; aliejaus.
Gaminimas: Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome
nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 lydekos, 1 šaukšto druskos, 1 svogūno, citrinos, kario, ciberžolės, lauro lapelių, juodųjų pipirų, žalių petražolių.
Gaminimas: Lydeką išvalyti, žvynus
palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g žuvies filė (lydekos ar menkės) 2 šaukštai miltų 1 kiaušinis 4 šaukštai džiūvėsėlių 150-200 g sviesto kepimui 1 / 2 citrinos Druskos pagal
skonį
Gaminimas: Žuvies filė gabaliukus įtrinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Išplakite kiaušinį. Žuvies filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet miltuose, vėl kiaušinio plakinyje ir
galiausiai džiūvėsėliuose. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Dėkite žuvies gabaliukus į keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
|
|
|
|
|