Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
artrose oorzaken,
hln,
hln nieuws vandaag,
typenklassen 2025,
88??????,
reiseversicherung,
49 30 403673001,
??????????,
miss france,
iets naar ieta anders,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gojaus g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
J. Aisčio g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Pavasario g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Pilkapių g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Sodų g., Dovainonių k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas kiaulienos skrandžio (ar jaučio), 2 lauro lapeliai, Juodųjų pipirų truputį Muskato truputį 1 svogūnas, 1 salieras, 1 morka, 20 gramų fermentinio sūrio, 40 gramų
sviesto, Druskos pagal skonį
Gaminimas: Išvalytas ir išmirkytas skrandis užpilamas šaltu vandeniu ir 1—3 kartus apvirinamas. Po to skrandis verdamas su prieskoninėmis daržovėmis, kol suminkštės (3—4 val.). Išviręs atvėsinamas ir supjaustomas rėželiais, sudedamas į puodą, pridedama
kiek sviesto, prieskonių, druskos, tarkuoto fermentinio sūrio, įpilama truputis sultinio ir troškinama. Šis patiekalas dar vadinamas kaip blėkai ar plėkai.
|
|
|
|
|