Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodininkų g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodintojų 1-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodintojų 2-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodintojų 3-ioji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodų g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas kiaulienos skrandžio (ar jaučio), 2 lauro lapeliai, Juodųjų pipirų truputį Muskato truputį 1 svogūnas, 1 salieras, 1 morka, 20 gramų fermentinio sūrio, 40 gramų
sviesto, Druskos pagal skonį
Gaminimas: Išvalytas ir išmirkytas skrandis užpilamas šaltu vandeniu ir 1—3 kartus apvirinamas. Po to skrandis verdamas su prieskoninėmis daržovėmis, kol suminkštės (3—4 val.). Išviręs atvėsinamas ir supjaustomas rėželiais, sudedamas į puodą, pridedama
kiek sviesto, prieskonių, druskos, tarkuoto fermentinio sūrio, įpilama truputis sultinio ir troškinama. Šis patiekalas dar vadinamas kaip blėkai ar plėkai.
|
|
|
|
|