Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trumpoji g., Vilkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vilkiškių g., Vilkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Vindžiūnų g., Vindžiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Didžioji g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Genių g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g varškės, 2 šaukštai sviesto, 4 kiaušiniai, 5 šaukštai cukraus, beveik stiklinė miltų, vanilinio cukraus, 250 g serbentų uogienės (galima ir jūsų mėgiamą), pusę šaukštelio
kepimo miltelių.
Gaminimas: Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir sukrėsti masę.Kepti 180
C orkaitėje kol lengvai paruduos.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 1 kiaušinis 250 g kepinių margarino 2 šaukštai cukraus 1 žiupsnis kepimo miltelių ~ 1 stiklinę kvietinių a.r. miltų, tešla turi būti minkšta. Viršutiniam sluoksniui: 500
g varškės 4 kiaušiniai 6 šaukštai cukraus (galima ir keturis kokius dėt, jei nemėgstat labai saldžiai) truputis vanilės 0,5 citrinos ir 1 šaukštelis sodos tai citrinai nuplauti ~ 150 g tikro sviesto šaukštas/du kvietinių a.r. miltų 1 žiupsnis kepimo
miltelių
Gaminimas: Pagrindas: Į dubenį supjaustyti margariną, įmušti kiaušinį ir viską gerai perminkyti, permaišyti. Subėrti cukrų, vėl viską sumaišyti. Tada berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliai, jų labai nedaug, gal kokį pusę šaukštelio, gal dar mažiau berti.
Pamažu berti miltus į dubenį ir minkyti. Tešla turi gautis minkšta ir dar kimbanti likti. Imti skardą aukštais kraštais, iškloti kepimo popierium, dugną sviestu patepti, sukrėsti tešlą ir suvilgytais vandeniu delnais paskirstyti po visą skardą. Įjungti orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių,
kol gaminamas įdaras. Įdaras: Varškę sukrėsti į dubenį, įmušti kiaušinius, viską gerai plakikliu išmaišyti, tada berti cukraus, vanilės. Citriną gerai patrinti su soda ir nuplauti šaltu vandeniu, nutarkuoti per smulkią tarką pusės citrinos cedrą (žievelę) ir išspausti sultis (taip pat
tik pusės citrinos). Viską gerai išmaišyti. Įberti miltų ir kepimo miltelių, vėl išmaišyti. Sviestą ištirpinti ant mažos ugnies, supilti į varškės masę ir paskutinį kart viską gerai išmaišyti. Gautą masę sukrėsti ant anksčiau pagamintos ir jau esančios skardoje, tolygiai paskirstyti ir
kišti įkaitusion orkaitėn. Kepti apie valandą. Be proto skanus karštas :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 250 g miltų 100 g minkšto margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 1/2 šaukštelio sodos 1 šaukštelis cinamono 100 g cukraus 1 šaukštas konjako ar brendžio Užpildymui:
3 kiaušiniai 2/3 puodelio cukraus 750 g varškės 5 šaukštai manų kruopų 1 šaukštas citrinos sulčių 1/2 šaukštelio vanilinio cukraus 4 mandarinai
Gaminimas: Į dubenį supilame miltus, cukrų, sudedame į gabaliukus supjaustytą margariną ir viską sutriname
su šakute iki trupinių. Įmušame kiaušinį, beriame sodą, cinamoną, supilame brendį ar konjaką ir sumaišome. Tešlą reikia gerai iškočioti. Turi būti iki 1 cm storio. Tešla išklojame kepimo formą t.y. ir šonus, ir dugną. Tešlą orkaitėje kepame apie 10-15 minučių. Temperatūrą nustatykite iki
180 C. Kol keps mūsų pyrago pagrindas, pasigaminame varškės užpildymą. Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įmaišome manų kruopas, varškę, vanilinį cukrų, citrinos sultis. Mandarinus nulupame ir skilteles sudedame ant jau pakepusio pagrindo ir užpilame varškės įdaru. Kepame pyragą iki
180 C orkaitėje dar 50 minučių. Vietoj mandarinų tinka obuoliai, vyšnios, kriaušės ir pan. :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 180 g sviesto 400 g varškės "President" 4 kiaušiniai 5 šaukštai grietinėlės 4 šaukštai cukraus 4 šaukštai "Danssukker" cukrus "Farinas" 1 šaukštas
vanilinio cukraus 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštas krakmolo Produktai papuošimui (uogos, cukraus pudra, šokoladas)
Gaminimas: Nešaltą sviestą ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įplakti kiaušinius, vieno baltymą palikti. Supilti nešaltą
grietinėlę. Supilti miltus su kepimo milteliais, išmaišyti. Tešlą perskirti pusiau ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Kepimo formą ištepti sviestu, supilti pusę tešlos, jos kraštus šaukštu pakelti. "Fariną'" ištrinti gerai su kiaušinio baltymu ir įmaišyti į varškę. Ją
supilti ant tešlos. Užkloti likusia balta tešla varškę. Kepti 30 min. Puošti pagal savo fantaziją. Aš kraštus su specialiu įrankiu apliejau karamele, po to glaisčiau cukraus pudra, puošiau riešutais, uogomis.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 puodeliai miltų 1 pakelis kepimo miltelių 1 žiupsnelis druskos 200 g šviežios varškės 2 puodeliai cukraus 3 kiaušiniai 100 g sviesto 2 šaukštai apelsinų ar citrinų žievelės,
tarkuotos 150 ml pieno 1 pakelis vanilinio cukraus
Gaminimas: Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Kiaušinių trynius išplakame su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Baltymus su druska išplakame iki putų. Į trynius įmaišome pieną, ištirpintą sviestą, varškę, citrinos
žievelę, miltų mišinį ir galiausiai baltymus. Kepame apie 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 5 kiaušiniai 100 g cukraus 8 šaukštai kvietinių miltų 1 šaukštelis vanilinio cukraus 100 g raudonųjų serbentų džemo 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai
džiūvėsėlių Varškės masei: 500 g riebios varškės 150 g cukraus 50 g sviesto 5 kiaušiniai 1 pakelis vanilinio cukraus 4 šaukštai krakmolo 50 g džiovintų spanguolių
Gaminimas: Pasiruošti biskvitą: trynius atskirti nuo baltymų ir ištrinkite su
cukrumi. Supilti miltus, vanilinį cukrų ir viską išmaišyti. Į tešlą sudėti atskirai iki standumo išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti ir supilti į sviestu išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą. Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių. Iškepusį pagrindą aptepti džemu. Paruošti
viršutinį sluoksnį: varškę ištrinti su cukrumi, po truputį dėti sviestą, atskirtus kiaušinių trynius, krakmolą, vanilinį cukrų. Galiausiai sukrėsti nuplautas ir nusausintas džiovintas spanguoles ir sudėti iki standumo išplaktus baltymus. Atsargiai viską išmaišyti ir sukrėsti ant iškepusio pagrindo.
Pašauti į orkaitę ir kepti toje pačioje temperatūroje dar apie 20 minučių. Skanaus!
|
|
|
|
|