Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
admirolo kelionėv,
???? ?????,
????,
geldkurs briefkurs,
skype postjung,
??? ?? ?,
munch app eindhoven,
site:www.euronews.com,
blutegeltherapie,
?????????????????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pilaitės Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Piliakalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Piliavos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilies g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 gramų bulvių, 25 gramai svogūnų laiškų, Aliejaus truputį Druskos truputį 0.5 šaukštelio cukraus, Citrinų sulčių truputį Krapų truputį
Gaminimas: Bulves išvirkite su
odele. Nuluptas supjaustykite nedideliais žirnelių dydžio kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ar svogūną pakepinkite aliejuje, suberkite cukrų. Užpilkite ant bulvių, kol dar aliejus karštas. Šakute išmaišykite, sudėkite į tinkamo dydžio pusdubenį ir
apibarstykite smulkintais krapais arba nedidelėmis jų šakutėmis. Ši bulvių mišrainė yra pagrindas įvairiausioms mišrainėms. Galima pridėti svogūnų ir kitų turimų daržovių - žirnelių, morkų, agurkų. Svarbu, kad priedų kiekiai nebūtų didesni už bulvių. Visų priedų dedama po lygiai, atitinkamai
didinamas aliejaus su pakepintais svogūnais kiekis.
|
|
|
|
|