Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Antšunijų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Bijūnų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Klevų g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Lanko g., Mažonų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 didelių pievagrybių galvučių 200 g šaldytų maltų špinatų 100 g tarkuoto fermentinio sūrio
Gaminimas: Atsišaldome špinatus ir sumaišome masę su tarkuotu sūriu. Nuplauname pievagrybių
galvutes ir išimame kotelius. Galvutes įdarome špinatų ir sūrio mišiniu. Dedame į orkaitę ir kepame 200 0C karštumo apie 15-20 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 didesni pievagrybiai 50 g kiaulienos kulnų vyniotinio 1 svogūnas ~ 30 - 50 g sūrio druska pipirai
Gaminimas: Pievagrybius gerai nuplaunam, mažiuku peiliuku išpjaunam
kotą ir nupjaunam užsilenkusius kraštelius, kad daugiau tilptų įdaro. Ant keptuvės pakepinam smulkiai pjaustytą svogūną, kai jau pasidaro stiklinis sudedam smulkiai pjaustytą vyniotinį ir nuimam nuo ugnies. Vyniotinio nereikia kepinti, jį sudėjau tik tam, kad pasidengtu plonu alyvuogių aliejaus
sluoksniu. Įberti druskos, pipirų, gerai viską išmaišyti ir pridėti į pievagrybius, kuriuos sudėtį į sardą išklota kepimo folija ar sviestiniu popierium. Apibarstome tarkuotu sūriu ir kišame į įkaitintą orkaitę, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. P.S. galima į vidų dėti pjaustytus
kotelius sumaišytus su svogūnais, sūriu ir pakepti, arba vietoj fermentinio sūrio naudoti feta ar mozzarella su česnaku, žodžiu įdaras pagal fantaziją ir skonį.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 3 svogūnai 2 morkos 2 skiltelės česnako Druska 100 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Pievagrybiams nupjauti kotelius. Kotelius, svogūnus ir česnakus
supjaustyti. Morkas sutarkuoti. Kotelius, svogūnus, česnakus ir morkas pakepti keptuvėje. Pabarstyti druska. Baigus kepti įdaryti grybų galvutes. Ant viršaus pabarstyti tarkuoto sūrio. Kepti orkaitėje kol išsilydys sūris.
|
|
|
|
|