Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Minsko pl., Daržininkų k., Vilniaus r. sav.,
Senojo Kelio g., Daržininkų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdaras: Malta kiauliena ir jautiena - 500 g Svogūnas - 1 vnt. Česnakas - 1 skilt. Morkos – 2 vnt. Kiaušiniai - 1 vnt. Maltos mėsos prieskoniai - žiups. Pipirai ir druska -
žiups.
Pagrindinė dalis: Fermentinis sūris - 350 g Kiaušiniai - 5 vnt. Majonezas - 250 g
Gaminimas: Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišykite, bet neplakti. Į plokščią keturkampę kepimo skardą tiesti kepimo
popierių, suvilgyti jį aliejumi, pilti sūrio masę ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Ištraukiam ir paliekam atvėsti. Nulupti ir smulkiai sukapoti česnaką ir svogūną. Nuskutam morką ir smulkiai sutarkuojam. Viską suversti į mėsos faršą, berti maltos mėsos prieskonių,
pipirų ir druskos, įmušti kiaušinį. Faršą gerai išmaišykite. Galima svogūną, česnaką ir morką pakepinti aliejuje. Tada nebus palaidas įdaras. Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepam mėsos įdarą ir susukam. Vyniotinį dėti ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepti 200
laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|