Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
2024-250=,
vvd,
winter solstice 2022 uk,
allianz km-staffel,
beste tank ter wereld,
verivox handytarife,
inge moerenhout,
verivox,
skelbimai,
allianz login,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sedos skg., Žemaičių Kalvarijos mstl., Plungės r. sav.,
Senkapio skg., Žemaičių Kalvarijos mstl., Plungės r. sav.,
Senkelio g., Žemaičių Kalvarijos mstl., Plungės r. sav.,
Siauroji g., Žemaičių Kalvarijos mstl., Plungės r. sav.,
Sodo g., Žemaičių Kalvarijos mstl., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų burokėlių sriubos konservų, 3 bulvės, Druskos pagal skonį Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas: Šią sriubą gali išsivirti ir visiškai nemokantys gaminti. Nusipirkite
Kėdainių konservuotų barščių (būna burokėlių ar barščių sriuba, ukrainietiška sriuba ar kt.), bet ne paprastų marinuotų burokėlių. Į puodą įpilkite 1.5L vandens. Užvirinkite. Supilkite pjaustytas bulves ir konservuotus burokėlius. Pavirkite kol bulvės suminkštės, įberkite pagal skonį druskos ir
pipirų. Valgykite įdėję grietinės, su duona.
|
|
|
|
|