Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
crm be,
???,
flashback aktuella ämnen,
??? ??,
allianz versicherung,
prisipazinti,
????t2?????,
49 30 403673001,
travel insurance,
hln,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Bokšto g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Gluosnių g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Lauko g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Malūno g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės kvietinių miltų; 1 stiklinė grikių miltų; 200 g sviesto; 1,5 stiklinės cukraus; žiupsnelį druskos; 0,5 stiklinės aguonų; keli lašai vanilės
esencijos.
Gaminimas: Išsukti sviestą su cukrumi ir druska, įlašinti vanilės esencijos. Tada dėti miltus ir aguonas. Viską minkyti gana ilgai. Tešla lieka gan biri. Palikti šaldytuve porai valandų. Na, o tada kočioti labai atsargiai po mažą gabaliuką, arba rankomis spausti, nes tešla
lengvai plyšta. Išspaudi norimą formelę arba su peiliu išpieši. Atsargiai imti nuo stalo sausainukus ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kai kuriuos sausainukus galima papuošti sezamo sėklomis. Kepti 220 0C orkaitėje apie 10 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|