Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Srovės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stadiono g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stalių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stalupėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stanislovo Kerbedžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 42 mielių 2 šaukšteliai cukraus 3/8 l pasukų 2 šaukšteliai druskos 200 g rupių kvietinių miltų 500 g miltų 100 g daigintų kviečių aliejaus
Gaminimas: Visus tešlos
komponentus paruošti iš anksto, kad jie būtų kambario temperatūros. Mieles ištrinti su cukrumi, sudėti likusius produktus ir gerai išminkyti tešlą. Palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešla turėtų pakilti dvigubai. Dar kartą greitai tešlą išminkyti ir padalinti į 6 dalis. Iš kiekvienos tešlos
porcijos suformuoti po bandelę, dėti ant aliejumi išteptos skardos, kad dvigubai pakiltų. Kiekvieną bandelę įpjauti (ne giliau kaip 2 cm) ir aptepti vandeniu. Kepti ant viduriniojo įkaitintos orkaitės įtvaro. Orkaitės apačioje būtina padėti indą su vandeniu. Bandelės iškepusios, kai jų
plutelė - gražios rusvos spalvos, o medinis pagaliukas, įsmeigtas ir ištauktas iš kepinio, yra sausas, neaplipęs tešla.
|
|
|
|
|