Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
strom ver,
eurostar red route,
benefia.plac,
2024-250=,
vvd,
winter solstice 2022 uk,
allianz km-staffel,
beste tank ter wereld,
verivox handytarife,
inge moerenhout,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodybų g., Liepalotų k., Šakių r. sav.,
Vytauto g., Liepalotų k., Šakių r. sav.,
A. Tatarės g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Alyvų g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Beržų g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g šaldytų žirnelių žiuspnelis druskos, pipirų cukraus ir “Vegetos” 8 išskobti konservuoti artišokai 2 šaukštai majonezo 1 šaukštas citrinos sulčių 1/2 šaukštelio garstyčių 2
šaukštai tirštos grietinės žiuspnelis pipirų 2 šaukštai susmulkintų petražolių 200 g krabų mėsos (krevečių) 1 pomidoras
Gaminimas: Žirnelius virti 10 minučių 1/8 l pasūdyti ir prieskoniais pagardinto vandens. Nuvarvinti sietelyje, ataušinti ir paskaninti
prieskoniais. Žirnelius suberti į pusdubenį ir ant jų sudėti nuvarvintus ir prieskoniais apibarstytas artišokus. Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis, garstyčiomis ir cukrumi. Sukrėsti grietinę, įberti žiuspnelį druskos, pipirų, apibarstyti petražolėmis ir sudėti krabų mėsą. Paruoštą
padažą pagardinti prieskoniais ir juo įdaryti artišokus. Prieš patiekiant patiekalą papuošti pomidoro skiltelėmis.
|
|
|
|
|