Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
meine allianz,
ledgalys,
zwemles voor kinderen,
chiro tempo ekeren,
handyvertrag vergleich,
???? ???? ???,
cvrčkov*,
kreditkarte mit cashback,
cmb,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bagdoniškės g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Bažnyčios g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Beržų g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Beržų takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Birutės g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų varškės, 100 gramų cukraus, 150 gramų sviesto, 200 gramų rupių kvietinių miltų, 5 šaukšteliai kepimo miltelių, 100 gramų uogienės arba marmelado, 1 kiaušinis
aptepimui
Gaminimas: Sviestą sutarkuoti, supilti miltus su kepimo milteliais, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir gerai išminkyti. Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių ir iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu. Supjaustyti kvadratėliais, dėti ant vidurio marmelado,
kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn. Patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-25 minutes.
|
|
|
|
|