Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šačios g., Perlojos k., Varėnos r. sav.,
Šačių Vienkiemių g., Perlojos k., Varėnos r. sav.,
Šermukšnių g., Perlojos k., Varėnos r. sav.,
Šilo g., Perlojos k., Varėnos r. sav.,
Šlaito g., Perlojos k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1.5 litro šviežių, išvalytų grybų, 1 morka, 1 svogūnas, 60 gramų sviesto, 1 litras sultinio, 200 gramų ryžių
Gaminimas: Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai
supjaustyti ir pakepinti svieste. Grybus susmulkinti ir pakepinti sausoje keptuvėje kol išgaruos išsiskyrusios sultys. Joms išgaravus, įdėti šiek tiek sviesto ir dar porą minučių pakepti. Į keptuvę su grybais sudėti kepintus svogūnus su morkomis ir užpilti litru išvirto sultinio. Suberti ryžius.
Neuždengus dangčiu troškinti tol, kol išgaruos sultinys, tuomet uždengti ir dar patroškinti ant silpnos ugnies, kad ryžiai pilnai suminkštėtų (ilgiausiai 0,5 val.). Patiekalą tiekti karštą arba atvėsusį.
Pastaba: Labiausiai tinka jautienos ar vištienos sultinys. Gali būti vienas, arba
pusantro kubelio, priklausomai nuo Jūsų skonio.
Tinka paskaninti citrinpipiriais.
|
|
|
|
|