Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
viral smp 2 vs 4,
????????,
hastelweg eindhoven,
hnl,
mobile.de car insurance,
mobiles internet,
www.nate.cojm,
axa switxerland claudio,
????,
rimingas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miškų g., Kaniavos k., Varėnos r. sav.,
Pievų g., Kaniavos k., Varėnos r. sav.,
Beržų g., Kaniūkų k., Varėnos r. sav.,
Ežero g., Kaniūkų k., Varėnos r. sav.,
Liepų g., Kaniūkų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porcijos
3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų
krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.
Gaminimas: Į dubenį išspauskite dvi citrinas. Česnaką nulupkite ir stambiai sukapokite. Actą ir česnaką, alyvuogių aliejų ir kaparėlius supilkite į dubenį su citrinų sultimis. Pasūdykite. Gerai išmaišykite,
sutraiškykite kaparėlius, kad išskirtų kuo daugiau skonio. Paruoškite krevetes. ( Krevetę padėkite ant pjaustymo lentelės pilveliu į viršų. Tvirtai suėmę už uodegėlės, perpjaukite pusiau, kad išsiskleistų kaip plaštakė. Apsukite krevetę ir ištraukite juodą gyslelę, einančią išilgai nugaros.
Visas krevetes gerai nuplaukite po šalto vandens srove ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad nudžiūtų). Sudėkite į indą ir užpilkite trečdaliu marinato, išmaišykite. Uždenkite ir 3-4 valandas pamarinuokite šaldytuve. Drėgnu popieriniu rankšluoščiu nuvalykite grybus, kotelius nupjaukite
iki kepurėlės. Nedideliame puodelyje užvirinkite vandens. Sudėkite grybus ir virkite ant mažos ugnies 5-7 minutes. Sudėkite grybus į likusį marinatą ir palaikykite šaldytuve 3-4 valandas. Krevetes sudėkite į grilio skardą perpjautąja puse aukštyn. Patepkite marinatu ir apibarstykite kaparėliais.
Kepkite grilyje 3-4 min., kol parus ir ims spirgėti. Kiekvieną porciją papuoškite citrinos griežinėliu ir petražolės šakele. Salotos paruoštos!
|
|
|
|
|