Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trakų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Trešnių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Trimito g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tryškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Trumpoji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiauliena, 1 kilogramas Prieskoniai, truputį Druska, pagal skonį Citrinų sultys, truputį
Gaminimas: Padažui papildomai reikės: 100 g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė
sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20 g sviesto miltams pakepinti.
Visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lauro lapeliais) ir druska.
Kepamas riebaluose ar aliejuje uždengtame
keptuve orkaitėje, palaistant sultimis.
Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį viršus užpilamas grybų padažu. Atskirai patiekiamos virtos bulves, rauginti agurkai.
Padažas: smulkiai supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami svieste, kol svogūnai
suminkštės, tada suberiami miltai, prieskoniai, druska ir supilama grietinė.
|
|
|
|
|