Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio simbolis "Ru" [numeris 44],
Cheminis elementas, kurio simbolis "S" [numeris 16],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Sb" [numeris 51],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Sc" [numeris 21],
Cheminis elementas, kurio simbolis "Se" [numeris 34],
Babinių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų veršienos kepenėlių, 1.5 šaukšto kvietinių miltų, 0.5 stiklinės grietinės, Tirpinti taukai (kiaulių) arba 0.5 stiklinės aliejaus, 4 svogūnai, 1.5 stiklinės pieno, truputį
druskos, juodųjų pipirų, cukraus, petražolių
Gaminimas: Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai
pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
|
|
|
|
|